HomeClubRennersFotosInteractiefLogin

Luc Ronsse voorzitter van WOOP

Luc Ronsse voorzitter van WOOP
Na trouwe jaren van dienst heeft Geert De Vos, onze vorige voorzitter, een stapje terug gezet en is hij nu (mede) ere-voorzitter geworden van onze club. Geert blijft natuurlijk in onze club actief.

Tijdens de vorige bestuursvergadering is Luc Ronsse unaniem verkozen als nieuwe (en pas vierde) voorzitter van onze Koninklijke Wielerclub Onder-Ons Parike.
Zoals u weet heeft Luc alle rangen van onze club doorlopen: van renner opgeklommen tot beroepsrenner.
Na zijn professionele carrière is hij teruggekeerd naar zijn club om in staan voor de opleiding van onze renners. Eerst als ploegleider van de beloften en elite zonder contract (met meerdere successen zoals jullie nog wel weten zoals de winst van Stijn Vandenbergh in Omloop het Volk (U23), het BK U23 cross met Jan Soetens en vele andere successen van zijn poulains).
Daarna is hij opgeklommen tot algemeen ploegleider en nu dus als voorzitter.


De overige leden van ons bestuur zijn:

Yvan De Vos: ondervoorzitter

Johan Sabbe: penningmeester

Bart Van Nieuwenhove: secretaris

Guido De Vos: algemeen materiaalmeester

Peter Franceus: sportief coördinator

Inderdaad Peter is, met zijn ruime ervaring binnen de club en als trainer van meerdere renners (waarvoor meerdere prof zijn geworden of goed op weg zijn) benoemd tot sportief coördinator van onze club. Peter zal als coördinator instaan voor de coördinatie tussen alle categorieën, trainers, trainingen, stages. We hebben dit jaar meerdere ervaren trainers en trainers in opleiding dewelke onze club tot een hoger niveau zullen tillen.


Clubinfo

Wielerclub Onder Ons Parike v.z.w.
   WBV 7 1970 002
Secretariaat :
   Steneplein 26 - 9660 Brakel
   info@woop.be
Bankrekening :
   IBAN : BE67 6528 2335 5987
BIC: HBKA BE 22